2071 Páty, Torbágyi u. 134.

Mobil: 06703142975

  • White Facebook Icon

© 2018 Medaquatica Kft. Minden jog fenntartva Proudly created with Wix.com

Az ULTRA LIGHT termékcsaláddal egy olyan, a diétát támogató készítmény sorozatot állítottunk össze, melyek különlegesen finomak, tartósítószer, ízfokozó, állományjavító és egyéb adalékanyagoktól mentesek. Könnyen, gyorsan bármihez hozzákeverhetők, pl. natúr görög joghurthoz, kefírhez, mandula vagy más növényi tejhez, egy zöldség vagy gyümölcs smoothiehoz is. Egy tasak fehérje tartalma pótolja az egy étkezéshez szükséges fehérje mennyiségét, a moringa pótolja a diétával/fogyással elveszített vitaminokat és ásványi anyagokat, a zöld tea és az ördögnyelvgumó zsírégető hatású. Magas tápérték, alacsony kalóriabevitellel. 

Ultra Light Málnás Diéta 420 G

3300 Ft

Összetétele: 80%-os zöldborsó fehérje, málna őrlemény, zöld tea, ördögnyelvgumó őrlemény, moringa oliefera levélőrlemény, yacon, fahéj, citromhéj. 1 tasak egy étkezésnek megfelelő mennyiségű 20 g fehérjét tartalmaz és minimális szénhidrátot. A yacon egy természetes, növényi őrlemény, mely 1-es glikémiás indexű, ideális édesítő. A zöld tea és az ördögnyelvgumó zsírégető hatású, míg a moringa pótolja a diétával elveszített vitaminokat és ásványi anyagokat. Adalékanyag mentes!

Ultra Light Szilvás Diéta 420 G

3300 Ft

Összetétele: 80%-os zöldborsó fehérje, szilva őrlemény, zöld tea, ördögnyelvgumó őrlemény, moringa oliefera levélőrlemény, yacon, fahéj, szegfűszeg. 1 tasak egy étkezésnek megfelelő mennyiségű 20 g fehérjét tartalmaz és minimális szénhidrátot. A yacon egy természetes, növényi őrlemény, mely 1-es glikémiás indexű, ideális édesítő. A zöld tea és az ördögnyelvgumó zsírégető hatású, míg a moringa pótolja a diétával elveszített vitaminokat és ásványi anyagokat. Adalékanyag mentes!

Ultra Light Banános Diéta 440 G

2790 Ft.

Összetétele: 80%-os zöldborsó fehérje, banán őrlemény, zöld tea, ördögnyelvgumó őrlemény, moringa oliefera levélőrlemény, yacon,  citromhéj. 1 tasak egy étkezésnek megfelelő mennyiségű 20 g fehérjét tartalmaz és minimális szénhidrátot. A yacon egy természetes, növényi őrlemény, mely 1-es glikémiás indexű, ideális édesítő. A zöld tea és az ördögnyelvgumó zsírégető hatású, míg a moringa pótolja a diétával elveszített vitaminokat és ásványi anyagokat. Adalékanyag mentes!

Ultra Light Kakaós Diéta 340 G

3040 Ft.

Összetétele: 80%-os zöldborsó fehérje, keserűcsokoládé, zöld tea, ördögnyelvgumó őrlemény, moringa oliefera levélőrlemény, yacon, vanília. 1 tasak egy étkezésnek megfelelő mennyiségű 20 g fehérjét tartalmaz és minimális szénhidrátot. A yacon egy természetes, növényi őrlemény, mely 1-es glikémiás indexű, ideális édesítő. A zöld tea és az ördögnyelvgumó zsírégető hatású, míg a moringa pótolja a diétával elveszített vitaminokat és ásványi anyagokat. Adalékanyag mentes!

Ultra Light Paradicsomos Diéta 390 G

3300 Ft

Összetétele: 80%-os zöldborsó fehérje, paradicsom őrlemény, zöld tea, ördögnyelvgumó őrlemény, moringa oliefera levélőrlemény, tengeri só, bazsalikom. 1 tasak egy étkezésnek megfelelő mennyiségű 20 g fehérjét tartalmaz és minimális szénhidrátot. A zöld tea és az ördögnyelvgumó zsírégető hatású, míg a moringa pótolja a diétával elveszített vitaminokat és ásványi anyagokat. Adalékanyag mentes!

Ultra Light Uborkás Diéta 390 G

3550 Ft

Összetétele: 80%-os zöldborsó fehérje, uborka és fehérrépa őrlemény, zöld tea, ördögnyelvgumó őrlemény, moringa oliefera levélőrlemény, tengeri só, bazsalikom. 1 tasak egy étkezésnek megfelelő mennyiségű 20 g fehérjét tartalmaz és minimális szénhidrátot. A zöld tea és az ördögnyelvgumó zsírégető hatású, míg a moringa pótolja a diétával elveszített vitaminokat és ásványi anyagokat. Adalékanyag mentes!

Please reload